Welkom bij TTV ONI

batjes

Welkom op de site van tafeltennisvereniging ONI uit Wijchen. De naam ONI staat voor de letters van Ontspanning Na Inspanning.
Wij spelen in een eigen tafeltennisaccommodatie op Sportpark Wijchen-Noord (Woezik).

Op dit moment telt onze vereniging ongeveer 100 leden. Onze eerste eigen tafeltennisaccommodatie  was mede tot stand gekomen met hulp van eigen leden. Na de brand in 1990 is op dezelfde plek ons huidige clubgebouw verrezen.

Tafeltennisvereniging ONI biedt plaats aan jong en oud, recreant en wedstrijdspeler, jongen of meisje, dame of heer. Naast de vele competitiewedstrijden voor zowel jeugd als senioren, hebben we ook regelmatig eigen toernooien in ons clubgebouw.

Op deze site kunt u nader met ons kennismaken. Nog beter is het om eens een kijkje te komen nemen in de tafeltennisaccommodatie.

Wijchense tafeltennissers streden om titel ‘clubkampioen ONI 2018’

clubkampioenen

Naar verslag clubkampieonschappen jeugd 2018

phoca thumb l kampioenen nj2017 4                                      JanFesten

Naar huldiging kampioenen najaar 2017 op de Wijchense Omroep        Afscheid Jan Festen  +/- 35 jaar trainer bij ONI

Op deze pagina enkele tafeltennis- en andere links.

TTV-ONI op FACEBOOK

NTTB

Afdeling Gelre

www.tafeltennis.nu
Verslagen en berichten over onze sport.

Vele tt-filmpjes van bijv. het afgelopen WK voor teams waar China wederom oppermachtig was.

www.wutto.org
De site voor het ‘planken’tafeltennis, waar ook ONI for Semmy dit jaar op 18 juni 2016 een deel van is. Niveau komt dichterbij doordat iedereen met dezelfde plank speelt en de regels iets afwijken. Bijv spelen tot de 15 punten en iedereen heeft recht om 1x per wedstrijd de ‘verdubbelaar’ in te zetten.

www.ttsport.nl

DE WINKEL MET DE MEESTE KENNIS EN ERVARING

De tafeltenniswinkel in Den Haag bestaat al ruim 30 jaar.
Sinds 2010 is Michel de Boer eigenaar van TTsport. Michel (ex-international) was zelf Nederlands kampioen in 2010, won tweemaal De Masters en heeft 9 landstitels in clubverband op zijn naam.

Dus ben je op zoek naar deskundig advies over tafeltennis en materiaal? Neem dan gerust contact op of kijk eens op onze website. Leden van ONI ontvangen aantrekkelijke kortingen op onze materialen.

Wijkwebsite Achterlo

Aanmelden voor de site

Elk lid van ONI mag zich laten registreren op de site. Stuur daarvoor een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geef daarin aan de gewenste inlognaam en een gewenst wachtwoord.  Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail. Na  inloggen verschijnt er een extra menu aan de bovenkant van deze pagina, het ledenmenu. Hierin kun je de stukken die verschenen zijn, nalezen en andere items (w.o. het barrooster) speciaal voor leden.

Na goedkeuring door de webcommissie zou je zelfs auteur kunnen worden: hiermee is het mogelijk dat je zelf rechtstreeks een artikel voor de site mag schrijven, dit is echter nog niet direct zichtbaar voor iedereen. Na goedkeuring door de webcommisie, zal dit artikel op de site verschijnen.
Niet leden of incorrecte registraties worden zonder pardon verwijderd!!

Sportpark Noord
Suikerbergseweg 10
6604 AE Wijchen
info at ttv-oni.nl

Telefonisch kun je informatie vragen bij:

Martijn Laurensen  (06-21215378 )
(voorzitter van de vereniging.)

Via e-mail via :

Januari 2019