Algemene informatie

T.T.V. ONI is opgericht in september 1946. In al die jaren heeft de club zich ontwikkeld tot een vereniging met een eigen schitterende tafeltennishal. De laatste tijd bestaat de vereniging uit een ledental van gemiddeld 100.

Tafeltennis: een sport voor iedereen.
Tafeltennis is een sport voor jong en oud, voor mannen en vrouwen voor jongens en meisjes. Je zult al snel ontdekken dat snelheid en reactievermogen maar ook tactisch inzicht belangrijk zijn bij tafeltennis. Dit is zeker het geval als je de sport op een hoger niveau wilt beoefenen. Als je daarvoor kiest, dan probeert T.T.V. ONI je de trainingsmogelijkheden te bieden.

zaalWanneer wordt er gespeeld ?
De tafeltennishal is tijdens het competitieseizoen iedere dag geopend. De vereniging beschikt over een aantal gediplomeerde trainers. De jeugd-trainingen zijn 's maandags en 's woensdags. De trainingsavonden voor de senioren zijn op dinsdag en woensdag. De jeugd speelt hun competitiewedstrijden op zaterdag, terwijl de senioren hun thuiswedstrijden spelen op donderdag en vrijdag. De recreanten kunnen vrij spelen, eventueel onder begeleiding, op de dinsdagmorgen en de woensdag-avond.

Wanneer kun je terecht:
Senioren: Nieuwe seniorleden ontvangen we graag op de dinsdag- of woensdagavond.
( vanaf 20:15 uur bent u welkom!)    (( Ook op dinsdag-morgen vanaf 09.30 uur ))
Jeugdleden: maandag van 17:45 tot 18:45 uur (beginners) 18:45 - 20:00 uur (competitie-spelers)
                  woensdag van 17:45 tot 18:45 uur (beginners) 18:45 - 20:00 uur (competitie-spelers)

Andere activiteiten
Er valt veel meer te beleven bij T.T.V. Wij organiseren gedurende het hele seizoen allerlei gezelligheids-toernooien en andere activiteiten voor jong en oud.

Tafeltennis is niet duur !!
Basiscontributie-senioren  € 102,00
Basiscontributie - jeugd  € 102,00
Dinsdagochtendlid  € 68,00
Donateurschap € 15,00

Toeslagen:
NTTB basislidmaatschap € 16,50
Afdelingscontributie basislid € 2,20
NTTB competitie sen.  € 44,00
NTTB competitie jeugd € 29,00
Competitietoeslag afdeling Gelre (sen) € 7,00
Competitietoeslag afdeling Gelre (jun) € 4,40

Alle bedragen zijn per jaar!

Men kan ook nog  een strippenkaart kopen voor €30 per 10 keer !

ONI kent gezinskortingen op de basiscontributie:
1e gezi nslid: een lid dat de basiscontributie betaalt.
2e gezinslid: krijgt een korting van 25 % op de basiscontributie.
Meerdere leden uit een gezin ontvangen 25% korting op de basiscontributie.
Er wordt een bonus geheven op de contributie voor de senioren. Deze bonus kan men terugverdienen door zich binnen het verenigings-gebeuren actief op te stellen bij één of meerdere activiteiten. Voor de recreanten staat een bonus van € 11,50 en voor de competitiespelers € 23,00

Met ingang van 1 januari 2007 zijn alle ONI-leden aangemeld als basislid. Dit betekent, dat zij vallen onder de collectieve sportverzekering die door de NTTB is afgesloten. Kijk voor informatie op de site van de NTTB.
Een maand gratis op proef.
Om je kennis te laten maken met T.T.V. ONI mag je gedurende een maand gratis op proef komen spelen. Bevalt het je, vul dan het inschrijfformulier in, stuur dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., print het uit, onderteken het en lever dat in bij de trainer of geef het aan de barman (-vrouw). Je mag het ook in de copy-bus stoppen naast onze prijzenkast.

Telefonisch kun je informatie vragen bij:
Martijn Laurensen (06-21215378 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voorzitter van de vereniging.)

Over jeugd- en technische zaken kun je geïnformeerd worden door:

Voor informatie over trainingen kun je contact opnemen met Lennart van Vooren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenadministratie: