Lid worden?

We hebben allemaal wel eens tafeltennis gespeeld.
Op scholen, bungalowparken, campings en in buurthuizen is een tafeltennistafel een vertrouwd beeld.
Wie kent het spelletje ''rond de tafel'' nou niet. Tafeltennis is geschikt voor jong tot oud, het is namelijk een sport die tot op zeer hoge leeftijd gespeeld kan worden. U kunt natuurlijk gewoon in uw buurthuis of op de camping een balletje blijven slaan. Maar als u beter wilt gaan spelen, of meer verschillende tegenstanders wilt treffen, of na afloop nog even gezellig aan de bar wilt napraten met een drankje, dan bent u bij onze vereniging aan het juiste adres.

Wij stellen nieuwkomers in de gelegenheid 4 keer gratis de sfeer van onze club te proeven; daarna vragen we of u lid wilt worden.
Mocht u besluiten lid te worden dan kunt u op de pagina algemene informatie de contributiebedragen vinden. Inning van de contributie gebeurd per half jaar via automatische incasso.
Wij hebben verschillende speelavonden voor de diverse doelgroepen. Hieronder vindt u meer informatie over deze speelavonden en waar u het beste heen kunt gaan om kennis te maken. Ook staat hierbij vermeld met wie u contact kunt opnemen.

Jeugdspelers
Jeugdspelers kunnen komen kijken op maandag van 17:45 tot 18:45 uur en / of op woensdag van 17:45 tot 18:45 uur. Zij kunnen dan komen kijken en even praten met de huidige trainers Johan van Wees of Lennart van Vooren. Hij kan je dan verder informeren over de prachtige tafeltennissport. Wil je telefonisch informatie vragen bel dan even naar Martijn Laurensen (06-21215378) de persoon die gaat over de technische en jeugdzaken binnen het bestuur van ONI.
Competitiewedstrijden voor de jeugd zijn op zaterdag.

Hier onderscheiden we drie categorieën:

• Senior competitiespelers, deze hebben hun vrije speelavond op dinsdag vanaf 20.00 uur
    Kom naar de speelzaal, zoek een tegenstander uit en probeer door een aantal keren tegen andere competitiespelers te spelen je niveau (als dat nog niet bekend is) vast te stellen. Door de wedstrijdsecretaris ( zie Organisatie) kun je dan aan een team worden toegevoegd.
    Competitiewedstrijden worden bij ttv ONI op donderdag en vrijdag gespeeld.
    Voor uitwedstrijden ben je uiteraard afhankelijk van de speelavond van je tegenstander, maar meestal is dat de vrijdagavond.
  • Senior recreant De leeftijdsgrens voor deze categorie is “vanaf 16 jaar”; je speelt op de woensdagavond vanaf 20.00 tot ongeveer 23.00 uur. In het begin van de avond wordt er onder begeleiding getraind. De belangstelling hiervoor is groot, dus kom op tijd.
  • Dinsdagmorgengroep
    Elke dindsdagochtend komt deze buitengewoon gezellige groep bij elkaar vanaf 09.30 uur tot een uur of 12.

Senioren die belangstelling hebben om lid te worden kunnen buiten het binnenlopen op een van hiervoor vernoemde speeldagen ook telefonisch informatie aanvragen bij Martijn Laurensen onze voorzitter, telefoon 06-21215378 of bij onze ledenadministratie Marij Bellen, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog wat algemene info;
Onze speelzaal ligt aan de Suikerbergseweg nr. 10 te Wijchen (Sportpark Wijchen Noord - Woezik op het complex van de Suikerberg) De ingang is vanaf de randweg tegenover het Texaco tankstation. Indien u het parkeerterrein op rijdt ziet u voor u het clubgebouw van ONI.

zaal

Het telefoonnummer van ons clugebouw is: 024-6415220. Een ONI shirt kun je tegen kostprijs aanschaffen bij de club. Zaalsportschoenen zijn verplicht.  Balletjes worden uiteraard door de club ter beschikking gesteld. En natuurlijk ook de tafels……………………
Tot slot TTV ONI is een vereniging die gerund wordt door en voor de leden. Wij stellen het zeer op prijs dat leden bereid zijn tot het verrichten van vrijwilligersactiviteiten voor de vereniging op basis van hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden.

December 2018