Verslag sportgala Wijchen 2018

Oni was present bij het Sportgala Wijchen 2018. Het was een groot succes; zie onderstaande impressie.

sportgala2         sportgala4

sportgala5               sportgala6

sportgala8

Verslag Wijchen Sportief 2017

24 september  2017 ONI neemt deel aan Wijchen Sportief

Door het hele centrum van Wijchen werden van 13.00 tot 17.00 door ca. 30 Wijchense sportclubs en
verenigingen, spectaculaire demonstaties en clinics gegeven. Ook kon men actief kennismaken met verschillende sporten.

Atletiek, Fitness, Dans, Turnen, Schaken, Voetbal, Handbal, Zaalvoetbal, Korfbal, Honkbal,
Hockey, Volleybal, Basketbal, Schaken, Tennis, Tafeltennis... alles kwamvoorbij!
Voor de kinderen was er een leuke actie: als het hen lukt om alle sportclubs te bezoeken krijgen ze een leuke verrassing.
Kaarten hiervoor warenverkrijgbaar bij alle ingangen van het centrum

ONI gaf akte de préséance en werd vertegenwoordigd door onder anderen Marij, Pieter en Anne.

Ook voor ONI was deze dag zeer geslaagd.

Verslag Openingstoernooi 2017

1  september 2017    -    Openingstoernooi ONI

Vrijdagavond 1 september 2017 werd het 1e toernooi van dit seizoen gehouden.
De inschrijving viel enigszins tegen, maar de 16 deelnemers bestaande uit leden en “oud” leden hadden een sportieve en gezellige avond.

Er werd gespeeld in drie poules.
Jeugdlid Matthijs speelde super goed en Helger, Jos, Oetse, Theo en Pieter moesten echt hun uiterste best doen om niet te verliezen.
Uiteindelijk werd Helger de winnaar van poule 1, gefeliciteerd!

In de 2e poule speelden Jacques, Paul, Colette, Ronnie en Willem en laatst genoemde werd de winnaar. Gefeliciteerd!

In poule 3 speelden Leo, Astrid, Harry, Annemie en Wilma hele spannende partijen.
Astrid was deze avond super sterk en won alles. Gefeliciteerd!

Helger  Willem  Astrid

De winnaars, v.l.n.r. Helger, Willem en Astrid

Clubkampioenschappen 2017

Job Zalmé en Martijn Laurensen clubkampioenen 2017 TTV ONI

Op zaterdag 21 januari zijn de clubkampioenschappen jeugd bij ONI gespeeld. Er werd in 2 klassen gespeeld en gestreden om de titel. In de pupillenklasse waren Bjorn en Tristan de sterkste en speelden de finale tegen elkaar. In de poule won Tristan nog, maar in een spannende en mooie finale won Bjon in 5 games en is clubkampioen in de pupillenklasse.
Bij de junioren/kadetten waren er minder aanmeldingen dan verwacht, maar de wedstrijden van goed niveau. In de finale zette titelverdediger Enzo alles op alles, maar Job was deze dag de beste en won de finale, en mag zich weer clubkampioen van de jeugd noemen.

Iedereen gefeliciteerd en Mike, bedankt voor de prima organisatie en bardienst.

jeugd kamp17 2

jeugd kamp17 3

jeugd kamp17 1

Martijn Laurensen wederom sterkste bij senioren clubkampioenschappen 2017

Op vrijdag 13 januari werd er weer gestreden om de felbegeerde titels bij de clubkampioenschappen van TTV ONI. Er waren prijzen te verdienen in zowel de Senioren 1 als de Senioren 2. In laatstgenoemde categorie ging de tweede prijs naar Jos Huting. In de finale moest hij zijn meerdere erkennen in Oetse Holtman. Bij de Senioren 1 bleek Arjen van Os de verrassing van de avond. Op overtuigende wijze bereikte hij ten koste van Marek Sengers de halve finale. Daarin nam hij het op tegen regerend kampioen Martijn Laurensen. Deze bleek toch nog een maatje te groot. In de andere halve finale versloeg Paul Sommers zijn teamgenoot Bob Koch in 4 games. De finale werd minder spannend dan het publiek had gehoopt: in 3 games rekende Martijn af met Paul en daarom mag hij zich voor de 11e keer clubkampioen van ONI noemen. Van harte gefeliciteerd!

Namens de organisatie, Paul Sommers

Kampioen2017

Kampioen2017 2

70jaar-toernooitje

Een eerste filmpje van de viering van ons 70 jarig bestaan.